Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Folyamatosan takarítják az utakat a Városgondnokság hókotrói Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageTegnap az egyik politikai párt helyi szervezete sajtótájékoztatót tartott a székesfehérvári hóeltakarítással kapcsolatban. Karácsony előtti sajtótájékoztatójukon elégedetlenségüknek adtak hangot a szombaton lehullott 12 cm-nyi hó eltakarításával kapcsolatban. Mint a Városgondnokságtól a mai napon megtudtuk: Székesfehérvár Városgondnoksága öt nagyobb hókotró géppel, illetve egy kisebb multicarral is az utakat takarította, továbbá kilenc járdatakarító kistraktor is járta a városi utcáit.

Tovább...
 
Szmogriadó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageA PM10 szállópor magas koncentrációja miatt szmogriadót rendelt el Székesfehérvár polgármestere. A tájékoztatási után ugyanis tegnap már a riasztási küszöbértéket is túllépte a levegőben a szállópor mennyisége (126,5 µg/m3). Az időjárás-előrejelzés szerint az elkövetkező napokban sem várható javulás a légszennyezettséget érintően.

Tovább...
 
Buszközlekedés Karácsonykor és a két ünnep között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageDecember 24-én Székesfehérváron a helyi autóbuszjáratok a belső végállomásokról 16.00 órakor indulnak utoljára és a külső végállomásokról pedig menetrend szerint vissza közlekednek. A társaság kéri, hogy az utazás megkezdése előtt információs szolgálatoknál (Székesfehérvár, autóbusz-állomás: 22/514-714, Jancsár u.: 22/726-042,érdeklődjenek.)

Tovább...
 
Szánkóval lopta a kukoricát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 21.

ImageLopás elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 31 éves román állampolgárral szemben, aki mintegy tíz mázsa kukoricát lopott el egy nagykarácsonyi mezőgazdasági területről. A körzeti megbízottak a tolvajhoz a lopáshoz általa használt szánkó hóban maradt nyoma alapján jutottak el. Mint kiderült, a 31 éves nagykarácsonyi férfi reggel 09.00 órától egészen 13.00 óráig gyűjtötte a kukoricát. Összesen 17 zsákot rakott tele a négy óra alatt, majd azt szánkójával húzta haza.

Tovább...
 
Lángba borult egy faház Kápolnásnyéken Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 21.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett szóvivőtől megtudtuk, hogy Kápolnásnyéken, a 7-es főút mellett egy vegyesbolttal egybeépített könnyűszerkezetes családi ház égett teljes terjedelmében. A tűzoltók II-es kiemelt fokozatban három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval siettek a helyszínre. A tűzoltók kiérkezése előtt az épületből három PB-gázpalackot kihoztak. A tűzben a faépület teljesen leégett, a zöldséges rész és a vegyesbolt árukészlete megsemmisült.

Tovább...
 
Teknőc-autó vigyáz a dunaújvárosi ovisokra is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 16.

ImageA Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elmúlt évben indított láthatósági mellényosztó programja pénteken Dunaújvárosba érkezik. Az akció eredményeként a megye valamennyi óvodája kap a Vigyázz rám! felirattal és teknőc-autó grafikával ellátott gyermek láthatósági mellényekből. Pénteken ezeket a dunaújvárosi óvodások Dunaújváros rendőrkapitányától vehetik át.

Tovább...
 
Gázolajat kínált jutányos áron... olajra lépett a pénzzel... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 15.

ImageA piaci árnál jóval olcsóbban kínált gázolajat megvételre egy ismeretlen férfi egy fehérvári cégvezetőnek. A vásárló ráállt az üzletre, átadta a pénzt, de amikor sofőrjük az áruért ment, akkor derült ki, hogy az olajtársaság nevében eljáró férfi átvágta. A közel három és félmillió forinttal olajra lépett…

Tovább...
 
Ingyenes parkolás az ünnepek alatt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. december 15.

ImageDecember 22-től január 3-ig díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, hiszen ebben az időszakban nem működnek majd a parkolóautomaták. A történelmi belvárosba, ami kiemelt parkolási zóna ez idő alatt is csak engedéllyel lehet behajtani. Márkus Tibor a Városgondnokság Parkolási csoportjának vezetője felhívta arra is a figyelmet, hogy 2011. január 31-ig jók a 2010-es parkolóbérletek.

Tovább...
 
Kolbászra fájt a foga Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 14.

ImageEgy szabadegyházai férfi tett bejelentést a Sárbogárdi Rendőrkapitányság Ügyeletére, amely szerint egy ismeretlen tettes ellopott tőle harminc kiló kolbászt. Mint kiderült, az ismeretlen tettes a kerítést átugorva jutott be a ház udvarára, majd a füstölőhöz ment, amin a lakatpántot lefeszítette, majd onnan leakasztotta a húsz szál kolbászt. A lopáson túl a sértettnek még 3.000.- Ft-os rongálási kárt is okozott.

Tovább...
 
Kisáruszállító borult fejtetőre a Kassai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 14.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap reggel. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Székesfehérváron, a Kassai utcában egy kisáruszállító borult fejtetőre. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A jármű motorja kirepült. A raktérben lévő szerszámok több méteres körzetben szóródtak szét, és megrongálták egy családi ház kerítését is.

Tovább...
 
Teknőc-autó - Vigyázz rám! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 08.

ImageA Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az idén is folytatja azt az elmúlt évben indított programját, amelynek eredményeként a megye valamennyi óvodáját gyermek láthatósági mellénnyel látnak el. Az idén a rendőrkapitánysági székhellyel bíró városok óvodái kapnak a Vigyázz rám! felirattal és teknőc-autó grafikával ellátott kis mellényekből. Szerdán az agárdi Napsugár óvoda és tagóvodái képviselőivel találkozik a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetője…

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1475 - 1485 / 2094